0
Menu

Načini plaćanja

Plaćanje:

 

Plaćanje u web trgovini www.kupisve.hr vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama te je u njima sadržan pripadajući PDV. Akcije i popusti se međusobno isključuju i ne mogu se zbrajati osim ako izričito nije navedeno suprotno. Plaćanje naručenog proizvoda može se izvršiti jednim od sljedećih načina plaćanja: –  Kreditnim karticama (Diners, Visa, Master) –  Debitnim karticama (Maestro) – Gotovinom kod preuzimanju robe (pouzečem) –  Općom uplatnicom ili internet bankarstvom. Za ovu vrstu plaćanja molimo Vas da nas kontaktirate putem maila te će Vam na zahtjev biti dostavljen predračun sa svim potrebnim informacijama za izvršenje uplate.

 

Sigurno plaćanje putem interneta osigurano je suradnjom s renomiranom hrvatskom tvrtkom PayWay. PayWay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. PayWay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji PayWay ima. PayWay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

 

Narudžba:

 

Odabirom pojedinog proizvoda te klikom na Pogledaj proizvod, korisniku će se omogućiti detaljan pregled proizvoda kao i odabir količine, odnosno broj komada pojedinog proizvoda koji se želi naručiti. Potvrda odabira vrši se klikom na Dodaj u košaricu kojim se prethodni odabir proizvoda u definiranoj količini arhivira. U slučaju da proizvod nije dostupan u odabranoj količini ili boji korisnik će biti informiran te će mu se omogućiti slanje upita prema Prodavatelju putem jednostavnog upitnog formulara. Narudžba se smatra izvršenom tek po izvršenju koraka plaćanja koje je korisniku

 

Sigurnost plaćanja:

 

MOREL shopping j.d.o.o se obvezuje primijeniti maksimalne sigurnosne standarde u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. PayWay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te s osobnim podacima postupa u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i  Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

 

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.
Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

 

– Ime i prezime
– E-mail
– Telefon
– Adresa
– Mjesto
– Poštanski broj
– Država
– Vrsta kartice
– Broj kartice
– Vrijeme trajanja kartice
– CVV kod kartice

 

PayWay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate. PayWay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

 

 

Dostava:

 

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske. Dostava se vrši putem HP ili DPD, te se pritom obvezujemo da će naručena roba biti dostavljena na vašu adresu u roku od 3 do 5 radnih dana, a maksimalno u roku od 2 tjedna od dana narudžbe. Dostava je besplatna za sve narudžbe gdje ukupni iznos prelazi 300 Kuna (uključujući PDV), za narudžbe ispod 300 Kuna (uključujući PDV) dostava se naplaćuje 40 Kuna.

 

Ako plaćate narudžbu preko internet bankarstva ili opće uplatnice, robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 4 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

 

Račun:

 

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

 

Vraćanje, Reklamacija i Zamjena robe:

 

U roku od 14 dana od datuma isporuke, proizvod možete besplatno vratiti uz povrat uplaćenog iznosa ili ga zamijeniti za drugi proizvod po Vašem izboru. Proizvod koji se vraća mora biti neoštećen, odnosno u stanju u kojem je zaprimljen. O namjeri povratka ili zamjene proizvoda, možete nas obavijestiti putem obrasca ovdje. Nakon registracije zahtjeva, kontaktirat ćemo vas u najbržem mogućem roku te organizirati preuzimanje starog, odnosno dostavu novog proizvoda u suradnji s našom partnerskom dostavnom službom. Kupac ima pravo na reklamaciju proizvoda, ako dođe do oštećenja na istom, uslijed greške u proizvodnji ili dostavi, koje umanjuje vrijednost ili negativno utječe na temeljnu funkcionalnost proizvoda.

 

Rok reklamacije iznosi 6 mjeseci od datuma kupnje. Reklamacije se zaprimaju u pisanoj formi na mail (info@kupisve.hr) gdje je kupac dužan dostaviti pismeno obrazloženje o razlogu reklamacija. U slučaju reklamacije, prodavatelj snosi trošak povrata proizvoda te je dužan u roku od 15 radnih dana ispostaviti rješenje o reklamaciji, a u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan uplaćeni iznos, sukladno odredbama važećeg zakona. Istovremeno, prodavatelj nije odgovoran za mehanička oštećenja koja nastaju na proizvodu, ako se mogu smatrati posljedicom korištenja koje se ne može okarakterizirati redovnom upotrebom.

 

Pratite nas