0
Menu

Uvjeti korištenja

Pravila o kolačićima (engl. Cookies)

 

Web trgovina www.kupisve.hr koristi tzv. kolačiće (eng. „cookies“).

 

Kolačići su tekstualne datoteke koje generira poslužitelj web stranica i koje se putem web preglednika pohranjuju na uređaju korisnika, sa ciljem da se korisniku pruži što kvalitetnija usluga i sadržaji. Pohranjuju određene informacije (npr. željene postavke jezika ili web stranice, status registracije na korisnički račun i sl.) koje Vaš preglednik može reproducirati kada se vratite na web stranicu (ovisno o trajanju kolačića).

 

Upotrebljavamo sljedeće kategorije kolačića:

 

1. Kolačići neophodni za funkcionalnost web stranice

 

Određeni kolačići su neophodni kako bi korištenje ove web stranice i njene osnovne usluge i značajke bile moguće. Bez ovih kolačića, na primjer, nećete moći pristupiti određenim sigurnim područjima ili pratiti svoju košaricu za online kupovinu. Ovi se kolačići ne mogu onemogućiti.

 

Koristimo sljedeće neophodne kolačiće:

Ovaj dio teksta uređuje Virtus dizajn pa molimo da ga ostavite označeno crveno i pošaljete nam tekst u wordu

Kolačić sesije aplikacije.

Svrha je prepoznati neregistriranog korisnika (kako korisnik ne bi morao iznova unositi adresu e-pošte, adresu itd.).

Svrha je prepoznati registriranog i prijavljenog korisnika.

Kolačić koji potvrđuje prihvaćanje kolačića.

Svrha je prepoznati mrežne napade i parazitske korisnike te spriječiti napade. Ne koristi osobne podatke korisnika.

 

2. Opcionalni kolačići

 

Informacije od ovih kolačića pomažu nam da shvatimo kako naši korisnici upotrebljavaju web stranicu, sa svrhom unaprjeđenja kvalitete sadržaja prema korisnicima i doživljaja pregledavanja. Opcionalni kolačići uključuju kolačiće Google Analytics (čiji kolačići prate posjećenost i analiziraju uspješnost web stranice, a koje su Prodavatelju dostupne kao statistički podaci, bez osobnih podataka individualnih korisnika) te kolačiće društvenih mreža (npr. Facebook) koji omogućuju korisniku da određeni sadržaj podijeli putem vlastitog računa na društvenim mrežama.

 

Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji informira o postojanju kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje. 

 

Nastavkom pregledavanja web stranice, prihvaćate korištenje kolačića.

 

Korisnik web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Pratite nas